Oh! Hibernasi


(pencen jap dari dunia blog..)



Assalamu'alaikum..

Jumaat lepas sepupu aku ada mai Beijing, dia dah lama planning nak jenjalan kat sekitar sini. Jadi, aku secara automatiknya dapat pangkat tourist guide (tak bertauliah) yang mungkin akan melencong ke sana ke mari dari pagi sampai la ke malam hohoo..


Dalam erti kata yang lain, mungkin aktiviti blogging akan berhibernasi sekejap. Uihss.. kemain seronok hangpa seronok lompat aku takda ya hahaa..


InsyaAllah kalau ada masa free, aku akan apdet entry yang segar dari ladang. cewwah! bunyi cam iklan promosi susu lembu jer..


18 KRITIKAN KAW-KAW:

hazirah kasimon | February 5, 2012 at 9:35 AM

:)

Puan Kutu | February 5, 2012 at 10:45 AM

wah mesti best ada geng,tmbah2 sepupu sendiri.nak juga merasa ke beijing tp entah bila..selamat jalan2 ya!

zaty | February 5, 2012 at 1:00 PM

wahhh beijing!haha.selamat menjadi tourist guide :)

Azhafizah[フィザ] | February 5, 2012 at 2:59 PM

bestnye dapat kesana..ok selamat menjadi tourist guide yang bagus ye..

budak kacamata | February 5, 2012 at 3:52 PM

selamt berhibernasi.waiting 4 the next entry..

Cik tikah | February 5, 2012 at 6:02 PM

bestnya. nak join!

Lydia Miza(Aidyl Azim) | February 5, 2012 at 6:15 PM

salam maulidurrasul fik.nnt update kalian jln mana eh.

p/s:kamu nmpk kurus sket.diet eh?

LadyBird | February 5, 2012 at 9:12 PM

selamat berhibernasi :D...

khairul | February 5, 2012 at 11:13 PM

best la jejalan

TiraPengemis | February 6, 2012 at 8:45 AM

oh...i bru lps berhibernasi...blog da berhabukk...huhu

Nur Aischa | February 6, 2012 at 6:37 PM

haa incek fik dlm gmbr tu yg mana satu ni?? :D

Lily Suhaili | February 7, 2012 at 3:53 AM

Wowwwoww..
BEST laaa !


p/s : ayat last tu adehhaii.. iklan susu lembu pun susu lembu laa . kihkih :D

stuck | February 7, 2012 at 5:00 PM

untunglah jenjalan jenjalan...=D

Zakaria's daughter | February 7, 2012 at 10:24 PM

mana satuuu incikkkk fikk?

oh lalallaa. lepas ni buleh le jadik tourist guide saya plak. ahaha

YOUsoF | February 8, 2012 at 10:47 AM

Seronok la dapat bersuka ria di perantauan dengan sepupu kan..

Orait kami tunggu kesegaran entri baru tu nanti..

Nana | February 9, 2012 at 11:40 PM

wahh,sakan noo..

-Incek Fik- | February 12, 2012 at 3:11 PM


-Lydia Miza-

kurus?
hahaa.. saya taw maksud tersirat akak ni, nanti saya akan rajin-rajinkan diri bersenam di gym (berangan jer~)



-Nur Aischa & Zakaria's daughter-

Nampak saya yang pipi tembam-tembam tu, haa! itu la orang dia hehee :)


caliph shuriken | February 14, 2012 at 12:37 AM

sy pun hibernate kjap, hukk...

Post a Comment

Oh! Cukai letrik 6% tidak dikenakan ketika mengomen.