Oh! Trip ke Inner Mongolia, China.


Lokasi: Chengde, Inner Mongolia.
Waktu: Musim panas.
Kamera: Cap Ayam.
Tujuan: Menghayati keindahan ciptaan Allah.






















Ini pon ciptaan Allah jugak.
Jangan kutuk beliau kalau tak hensem.


" Kami akan perlihatkan kepada mereka tanda-tanda kekuasaan Kami di merata-rata tempat (dalam alam yang terbentang luas ini) dan pada diri mereka sendiri, sehingga ternyata jelas kepada mereka bahawa Al-Quran adalah benar.

Belumkah ternyata kepada mereka kebenaran itu dan belumkah cukup
(bagi mereka) bahawa Tuhanmu mengetahui dan menyaksikan tiap-tiap sesuatu? "
[Surah Fussilat, ayat 53]


*kalau gambar lembab loading,
korang jogging la empat lima
round kat padang sekolah dulu.

14 KRITIKAN KAW-KAW:

fiqasaiful | August 23, 2011 at 11:55 AM

subhanallah..cantik nyeee,bes je kan.......

CouLeur de Chiqu3 | August 23, 2011 at 12:18 PM

subhanallah..cantik !! jgn riso klo chiqu3 datg sure kck bleh shoot gmbo fik dgn jayanya..bleh jd k-pop artist..huhuu...



*ape2 pon chiqu3 tggu schedule study fik clear je,ko dh confirm day yg clear tu..bleh le book flight awl2..he~~ and go to futher discussion..(tiba2 ati bunga2 nk p jln2 sana..tgkp gmboooo..)

emy zulaiha | August 23, 2011 at 1:25 PM

indah ciptaanNya kan.hehe gmbr yg last tue indah jugak..setiap ciptaanNya semua indah..kita yang menilai bukan2 =)

Anis izyan Abd Rahman | August 23, 2011 at 2:31 PM

cantik !

PisangGorengKeGorengPisang | August 23, 2011 at 2:39 PM

CNTIK PIC2 NI...NMPK NATURAL..SEGAR...SDP MATA MEMANDANG

PisangGorengKeGorengPisang | August 23, 2011 at 2:40 PM

pic nye cntil..nmpk natural dan segar...sjuk mata memandang

RuSyDi | August 23, 2011 at 3:33 PM

lawa btol pemandangn..nice;)

aYaz | August 23, 2011 at 3:37 PM

subhanallah..
scene yg memukau..
:)

cik panadol | August 23, 2011 at 4:41 PM

wah...cantiknye tempat2 tu...untuk dpt jln2 tgk tempat org....

gnesop.com | August 23, 2011 at 4:56 PM

wah.. meariknya untuk dilawati.. bila boleh gi gak nih :)

thomas | August 23, 2011 at 8:20 PM

Cantiknya,siap dgn wind turbine.

::ini belog saya . cinta hati saya:: | August 23, 2011 at 8:24 PM

wah cantiknye

:)

| telOrDigOreng | | August 23, 2011 at 11:16 PM

wow menarik ni...ada pulak kipas besar tu yer. mmg cun :)

ZURAINI | August 23, 2011 at 11:41 PM

yg 3rd tu paling cantek! :D

Post a Comment

Oh! Cukai letrik 6% tidak dikenakan ketika mengomen.