Oh! Seputih Salji


(hari Rabu kau boleh bermalas-malasan tempek gambar..)








p/s: oh! kadang-kadang rasa kagum dengan kemalasan sendiri.

22 KRITIKAN KAW-KAW:

@}--niEra-- | October 5, 2011 at 2:48 PM

teringinya nk main salji =)

khairul | October 5, 2011 at 3:02 PM

mesti bro slalu lepak dlm rumah jer kan ?

::dEyb:: | October 5, 2011 at 3:49 PM

haha gambo pown jadilah en. perantau dr xde :D

C i k P i p i T e m b a m | October 5, 2011 at 4:06 PM

whoaa bestnyeee saljiiii... pos kat malaysia :P

SyafiQ aHaDin | October 5, 2011 at 5:37 PM

hantar ais sikit p m'sia.

kay masingan | October 5, 2011 at 5:50 PM

hehehe....malasnya...3 je gambar dapat diupload ..hehehe
anyway cantik lah pic tu....salji nampak best ja

Puan Kutu | October 5, 2011 at 6:48 PM

cantik semua gambar..:)

Peah Glemer | October 5, 2011 at 9:08 PM

kagum dengan kemalasan sendiri? HHAAH

Khairil | October 5, 2011 at 9:12 PM

aduh...syahdu betul le tengok salji ni....teringin nak rasa caman duduk kat negara mcm tu...

Hadi Marosadee | October 5, 2011 at 9:27 PM

cantteekkkk !!! zhen de ke ai .. teringin nk main salji kat Jepun or China .. baixue ~~ keh3

ctk | October 5, 2011 at 10:14 PM

waaaaaaa...nk saljiiiiiiiii..uwaaaaz

Fee Hafeezah ketuk keyboard | October 5, 2011 at 10:54 PM

bile nak bawak aku gi beijing?..nak pi sana weyh ;)

lemongrassbeam | October 5, 2011 at 10:57 PM

jelesssss.
patutla student china kt cni bmalas²an gakkkk. (ade kene mengena ke ;p)

Cik Ice | October 5, 2011 at 11:44 PM

Best nye kalau dapat main salji..huhu
p/s: Ayat last sekali tu cam xley blah je baca..haha :P

caliph shuriken | October 6, 2011 at 12:45 AM

bro, hatchback turbo tu ada iras2 mcm keta biru kt en3 ni ^^

NA | October 6, 2011 at 1:21 AM

seronok kalau dapat guling-guling kat salji.
Berangan nak guling.
-wina1979-

Bui Junaidi | October 6, 2011 at 11:05 AM

malaslah nk tengok gambar ni..hehe

Hanif | October 6, 2011 at 12:21 PM

tak pernahlihat salji..kecuali kay Genting Highland ...Snow

YOUsoF | October 6, 2011 at 12:50 PM

Tiga keping gambar je pun dah cukup menjeleskan kami yang belum pernah jumpa salji ni Fik!



Malas yang membawa kebaikan ok lagi la. (eh ada ke?) ;D

Bella Bell | October 6, 2011 at 3:29 PM

teringin nak main salji.. :)

sis92 | October 6, 2011 at 3:54 PM

waaa...incik fik bila nk bwk sis ni
comelnye incik snow

fiQ'Ra | October 7, 2011 at 10:40 PM

main salji kat i city jer.. huk3, cedih~

Post a Comment

Oh! Cukai letrik 6% tidak dikenakan ketika mengomen.